Kårkällar’ns verksamhet

Studenternas hus

Kårkällar’n står för pub- och eventverksamhet i Studenternas hus i Göteborg. Förutom att arrangera pubaftnar i källaren har vi även hand om alla studentevenemang med utskänkningstillstånd i huset.

Dessutom arbetar vi för att fylla huset med ytterligare aktiviteter, till exempel filmvisningar.

Vi hjälper dig som vill anordna pub eller dylikt, oavsett om du representerar en enskild förening eller privatperson, med både dryck och mat. Obs: Detta gäller för studentevenemang där det är krav på kårmedlemskap!

Onsdagspubar

Varje onsdags har vi öppet för pub i Kårkällar’n. Då bemannas puben av Göta studentkårs stolta sexmästerier; MatNatSex, P6, SystemSex, Haddock, HumanSex. Du kanske har stött på dem i overall och rock som arrangörer under mottagninge/nollning/RePe men de gör en minst lika viktig insats för att driva Kårkällar’ns onsdagspubar!

Karaokepubar

Första fredagen i varje månad är det Karaokepub.  Det Glada Karaokesällskapet bemannar då puben och ser till att alla gäster blir nöjda och får sjunga ut!

 

Mottagning av nya studenter

Vid terminstarterna händer självklart massa roliga saker för alla nya studenter. Denna verksamhet arrangeras av Göta studentkårs sektioner i samarbete med dess kårföreningar. Mycket av denna verksamhet sker naturligtvis i Kårkällar’n då det är Göta studentkårs egna studentpub. För mer info om denna verksamhet se Göta studentkårs mottagningssida.